Ce se ascunde in spatele luminilor din Piata Victoriei?

Bucurestiul e lovit de o furtuna de zapada, amuzant dar neprevazuta de meteorologi. In randurile ce urmeaza vom analiza cauza cu explicatiile de rigoare.

In cursul anului 2015 a fost deschis “oficial” in Alaska, un institut de cercetare atmosferica, pe numele sau HAARP. Intamplarea face ca acest institut sa fie in mijlocul celor nai interesante fenomene meteorologice, de la cutremurul din Japonia, pana la tsunami-ul din Thailanda sau cel mai recent, ieri, la acuzele primarului din Istanbul cu privire la cutremurele inregistrate acolo recent.

Va intrebati probabil care este legatura intre ceea ce se intampla la noi si subiectul HAARP. Este foarte simplu, ne amintim cu totii acum cateva zile imaginile cu zecile de mii de telefoane cu lanterna aprinsa in piata victoriei. O imagine emblematica, daca nu am fi avut una deja, acum 2 ani in Ucraina. Si mai interesant, in urma “miscarii de protest” similare din Ucraina, a urmat un val de frig, viscol si ninsori.

hqdefault

Explicatiile sunt ca de obicei in fata noastra, trebuie doar sa stim sa le intelegem. HAARP este  sau mai simplu, schimbarea parametrilor atmosferici cu ajutorul sunetelor si luminilor. Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, dovezile sunt expuse chiar in fata dumneavoastra (https://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/11/23/haarp-acum-si-in-romania /).

Ca si eveniment probabil este neinsemnat, am putea presupune ca americanii au dat un ajutor guvernului sa reduca protestele, poate chiar sa le opreasca. Adevarul este insa mult mai sumbru  si bazat pe un alt exercitiu de succes experimentat pe Romania, si anume, asa zisa “Revolutie” din 1989. In timpul in care toata presa este ocupata cu protestele copiilor manipulati din Piata Victoriei, maghiarii din Tinutul Secuiesc depun un proiect legislativ pentru independenta Tinutului Secuies. Nimeni, sau ma rog, aproape nimeni nu observa iar cei care observa marsavia sunt ridiculizati. In acelasi timp, Putin face o vizita fulger la Budapeste (http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2017/02/03/putin-la-budapesta-urmeaza-trump-romania-prea-ocupata-sa-salveze-binomul-securitatii-ca-sa-mai-conteze-in-ecuatia-geopolitica) urmat in scurt timp de catre Trump (https://www.dcnews.ro/marele-plan-in-februarie-la-budapesta-se-joaca-soarta-romaniei_529447.html ). Ce s-a intamplat de fapt acolo este pecetluirea soartei Romaniei, impartirea ei intre Rusia, Ungaria si SUA, Rusia urmand sa preia Moldova, Ungaria Transilvania iar SUA Dobrogea si Muntenia. Miscarile din urmatoarele zile vor scoate incet incet la iveala acest plan macabru, incepand cu trecerea tacita in Parlament a proiectului legislativ unguresc.

Actorii piesei de teatru asternute nu sunt un grup anume, sunt Rusia, SUA lui Trump, Ungaria lui Orban si ONG-urile ascunse ale lui Soros. Doar in aparenta par ca se contreaza, piesele jocului incep sa fie vizibile.
Multi dintre noi au simtit efectele atacului psihotronic din Piata Victoriei.

protest_1

Radu a dezvaluit tot planul odios pe pagina lui. Avem marturia lui care ne spune cum a  fost controlat psihotronic ca să protesteze, dar acum mi s-au deschis ochii – http://www.nwradu.ro/2017/02/am-fost-controlat-psihotronic-ca-sa-protestez-dar-acum-mi-s-au-deschis-ochii/.

Ridiculizati, multi au decis sa opreasca postarile, nu pentru ca nu aveau dreptate, ci pentru ca au fost atacati si ridiculizati intr-un hal animalic. Mai mult, faimoasa imagine cu sutele de mii de lanterne aprinse in Piata Victoriei este dovedid ca si atat psihotronic si luminomagnetic (Is “Light Ray” a special attack? – http://www.enworld.org/forum/showthread.php?150914-Is-quot-Light-Ray-quot-a-special-attack ) cu efect atat asupra psihicului uman dar si asupra climei si a atmosferei. Doar 10000 de atfel de device-uri pot porni o tornada, (https://www.metabunk.org/moore-oklahoma-tornado-caused-by-haarp-according-to-some-conspiracy-believers.t1626/ ) prin combinarea frecventelor gsm (frecvente mobile) si a efectelor undelor luminoase. De asemenea, in timpul actiunii a putut fi observat un tipar specific. Specialistii nostrii au transformat tiparul luminii in cod binar si au descoperit in experiment in laborator ca are un efect de schimbare al atmosferei in mod si mediu controlat.

maxresdefault

Nu va lasati pacaliti su fiti vigilenti, agenti externi sunt atat la Protestul din Victoriei cat si la Cotroceni. Cand ii descoperiti va rugam sa ii semnalati jandarmeriei, jandarii sunt informati asupra atacului asupra Romaniei si vor sti sa ii prelucreze.


Acest articol este o fictiune menita a testa cat de credula este populatia, daca este atenta la ce citeste sau nu (adica acest disclaimer) si cum reactioneaza
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s